Two Artists Together | Kunstuitleen
Kunst op de werkplek geeft een meerwaarde aan die plek Kunst zorgt en voor een goede sfeer en verhoogt de creativiteit Kunst versterkt het bedrijfsimago Kunst bevestigt dat het bedrijf een ziel heeft Kunst inspireert, motiveert, communiceert en verbindt Kunst is een verhaal voor de medewerkers en bezoekers
Kunstuitleen, Gerard ‘t Hart, kunstschilder,
15215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15215,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Bedrijven

Kunst op de werkplek geeft een meerwaarde aan die plek
Kunst zorgt en voor een goede sfeer en verhoogt de creativiteit
Kunst bevestigt dat het bedrijf een ziel heeft
Kunst inspireert, motiveert, communiceert en verbindt
Kunst is een verhaal voor de medewerkers en bezoekers

Bent u toe aan kunst in uw pand, wilt u het kunnen wisselen, eventueel aanschaffen of huren met aankoopregeling, bel of mail ons.

Kunst versterkt het bedrijfsimago.

Hoe werkt het
U maakt een afspraak nadat u via de website een indruk hebt gekregen van het werk. Wij komen naar u toe en bespreken met u de mogelijkheden, van 1 tot 20 doeken en/of beelden. Adviseren u welke doeken op welke plaats geschikt zijn. In deze meeting kunnen wij ook uw medewerkers betrekken. Ook wordt dan de periode van huur en de kosten besproken. U huurt of (bij gebruikmaking van de aankoopregeling) koopt rechtstreeks van de kunstenaars, galeriecommissie, opslag, kosten van het ophangen en organisatiekosten zijn niet van toepassing. Wel moet u investeren in een goed ophangsysteem, waarover wij u ook kunnen adviseren.

Als de keuze bepaald is, ontvangt u van ons een overeenkomst.

Huurovereenkomst
De huur bedraagt een minimale periode van 6 maanden. U betaalt 3% van de aanschafprijs per maand per kunstwerk.

Aankoopovereenkomst
Idem als bij huur, echter in dit geval spaart u het huurbedrag en geldt het hele opgespaarde bedrag als aanbetaling indien u het kunstwerk aan wilt kopen.

Voorbeeld
Rekenvoorbeeld uitgaande van een kunstwerk van € 3.000,- dat u een jaar heeft gehuurd.
U heeft gespaard 12 x € 90,- € 1.080,-

Voor € 1.920,- is het kunstwerk van u!

Voorbeeld situatie’s

Nieuwsgierig, bel of mail ons?